Etävalmennus

Täysin etänä tapahtuva valmennus. Etävalmennukseen et tarvitse muuta, kuin nettiyhteyden. Helppoa ja joustavaa! Jos koet tavallisen personal trainingin liian kalliiksi ja tarvitset silti apua ja neuvoja. Kenties aikasemmat yrityksesi ei ole tuottanut tulosta. Tässä tapauksessa etävalmennus on sinun juttusi. etävalmennus vaiheittain, alkukartoituksesta tavoitteeseen

 

Etävalmennuksen tilannut esimerkki asiakas

Riitta halusi aloittaa valmennuksen netin kautta, koska ei ollut kiinnostunut ravaamaan kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa. Hän halusi harjoitella kätevästi kotona, mutta ei ollut oikein varma mistä aloittaa ja miten kotona kannattaisi treenata. Tässä etävalmennus pääsee oikeuksiinsa. Tein hänelle ensiksi alkukartoituksen, jota seurasi lihaskuntotesti ja kävelytesti. Näillä Riitta pääsi jo heti liikkumaan. Tämän jälkeen hän piti muutamalta päivältä ruokapäiväkirjaa, jotta pystyimme säätämään ravinnon tavoitteelle sopivaksi. Valitsemme yhdessä hänelle liikuntamuodoiksi kahvakuulailun ja reippaat kävelyt, joilla tehtiin harjoitusohjelma. Kahvakuulaliikkeet Riitta pääsi harjoittelemaan ohjatuilla videoilla ja kuvilla, joissa liikkeet on selitetty tarkasti. Tässä lyhyt pätkä etävalmennuksen videoista:

Nyt kaikki tarvittava oli kasassa, jotta hän pääsisi tavoitteeseensa. Joka viikko olimme yhteydessä ja tuunasimme yhdessä vielä harjoitusohjelmaa. Lähetin hänelle vielä kehonhuolto ohjeet, jotta paikat ei menisi harjoittelusta tukkoon. Kuukausi oli vierähtänyt ja päätimme, että Riitta jatkaa itsenäisesti harjoittelua yhden kuukauden eteenpäin. Tämän jälkeen hän otti yhteyttä. Jatkoimme etävalmennusta parillaviikolla. Päivitimme hänen treeniohjelmansa, jotta kunnon kehittyminen ei jäisi junnaamaan paikalleen. Riitta oli valmis kuuntelemaan ohjeita, sekä tekemään myös itse töitä ahkerasti. Hän ei odottanut, että joku tekisi harjoitukset hänen puolestaan. Riitta sai selvät treeni- ja ruokaohjelmat, sekä riittävästi kannustusta, tsemppiä ja persuksille potkimista. Tämän takia etävalmennus onnistui loistavasti!

Kenelle en suosittele etävalmennusta

  • mikäli et halua tehdä mitään muutoksia arkeesi ja elämääsi
  • et ole valmis muuttamaan ruokavaliotasi tai tekemään harjoituksia viikoittain
  • olet täysin varma epäonnistumisesta
  • terveydentilasi vaatii kuntouttamista lääkärin ja fysioterapeutin avustuksella