Personal Trainer

 

Lähdetään liikkeelle!

 

Tarvitsetko Personal Traineria alueella: Espoo, Vantaa, Helsinki, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Sipoo tai Nurmijärvi?

Vaihtoehtoinasi on "Personal trainer Muutos Ohjelma Livenä tai  "Peronal trainer -Muutos Ohjelma DigiValemnnuksena". Voin tarjota sinulle täyden 14 päivän Rahat Takaisin Takuun, jossa minä otan puolestasi koko riskin aloittamisesta. Mikäli et ole tyytyväinen, et maksa personal training palvelusta mitään. 

 

personal trainer Kimmo Saarni neuvoo asiakasta

 

Personal trainer Live

Muutos Ohjelma, joka tähtää vain tuloksiin

Emme tee niin paljoa, kun mahdollista, vain niin vähän kun on tarpeen. Joten ei tarvitse pelätä, että harjoittelu on tappavaa rääkkiä.

Varaa ilmainen konsultaatio

Ota Yhteyttä >

 

 

Personal Trainer DigiValmennus 

Verkossa ja puhelimen ääressä tapahtuva Muutos Ohjelma, jossa myös tulokset vain ratkaisevat!

Varaa ilmainen konsultaatio

Ota Yhteyttä >

 

personal trainer Kimmo Saarni

 

Maksuton ensitapaaminen

Mikäli haluat tavata ja jutella ennen aloitus päätöstäsi, niin se onnistuu täysin maksutta!

Yksi treeni/ tapaaminen on kestoltaan 60 minuuttia. Se voi olla kahvakuulailua, kehonpainoharjoittelua, levytankotreeniä, kuntonyrkkeilyä, kamppailulajeja tai joogaa. Tämän päätämme tietysti yhdessä. Huom. Livenä tapahtuva Valmennus voimassa vain seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Vantaa, Helsinki, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Sipoo tai Nurmijärvi.

 

Samat valmennukset saa myös kaveripakettina tai pariskuntana

Huomioithan, että valmennus tapaahtuu aina kaikille samaan aikaan. Eli tarkastattehan aikataulujanne etukäteen.

 

Miksi ihmeessä hommaisin personal trainerin?

Mikäli aiemmat yrityksesi kohentaa kuntoasi ovat epäonnistuneet. Tarvitset jotain erillaista lähestymistapaa tavoitteeseesi. Mikäli yrität taas samoilla keinoilla, kuin aikaisemmin. Saat melko varmasti samoja tuloksia, kuin aikaisemmin. Jos aikasi on tärkein valuuttasi. Kiirettä pukkaa. Tuntuu, että kaikki asiat menevät itsestä huolehtimisen edelle. Hoidat aluksi työt, kodin, perheen ja ehkäpä vielä ystäviesi asiat. Pitäisikö välillä laittaa "projekti minä" ensimmäiseksi. Vaikka laittaisit vaihteeksi itsesi ykkös-sijalle, ei se tarkoita, että sinun tarvitsee jättää muut asiat hoitamatta. Ota apu personal trainerilta vastaan, niin kerkeät kyllä hoitaa muutkin asiat. Kenties aikasi on rahallisesti niin arvokasta, että sitä ei kannata tuhlata vääränlaiseen harjoitteluun tai asian tutkimiseen internetistä ja kirjoista.

Tietysti, jos sinulla on palava halu asian tutkimiseen ja opiskeluun, suosittelen sitä lämpimästi. Muussa tapauksessa, kannattaa asia jättää niille, joita kiinnostaa opiskella aihetta päivittäin. Personal Trainer säästää sinulle rahaa. Älä osta aluksi kymmeniä turhia laitteita, pillereitä tai voiteita. Laitetaan homma kerralla kuntoon, niin sinun ei tarvitse joka vuosi tuhlata turhakkeisiin, vaan nauttia loppuelämästä terveenä. Ei tarvitse laittaa rahaa lääkkeisiin ja terveyskeskus käynteihin.

En suosittele sinulle personal-trainingia mikäli olet täysin tee-se-itse tyyppi. "Korjaat autosi itse, rakennat oman talosi ja metsästät oman ruokasi". Jaksat varmasti yrittää ja erehtyä tarpeeksi. Kärsivällisyytesi todennäköisesti riittää tarvittavan tiedon etsimiseen, läpi käymiseen ja kokeiluun :) Mikäli sinusta tuntuu, että tarvitset tsemppausta, apua ja oikeita ohjeita.

Ota yhteyttä!

0400 888 453 

info@treinerikotiin.fi tai täytä alla oleva lomake!

personal trainer Live valmennukset: Vantaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi, Klaukkala ja Hyvinkää